5.2.13

И "ЦРКВА" КАСАПИ СРПСКУ ДЕЦУ НА КОСОВУ!


У више него тешком тренутку за Србе на северу Косова и Метохије исијава још један тренутак истинског духовног просвећења. 

Још увек има оних који "иду у цркву" а не иду тамо "због попова". Након прогона Епископа Артемија, канонског Владике Рашко - призренског и косовскометохијског, многи су могли да буду збуњени. На томе су радили медији, политичари, власт у Србији и многи појединци. Ипак, како су сви разлози за прогон просто пали у воду, више нико нема право да буде збуњен. Свако ко затвара очи пред безакоњем и издајом Цркве Христове и српске државе - ТО ЧИНИ НАМЕРНО И ЈЕДИНИ ЈЕ КРИВАЦ ЗА ТО јер намерно успављује своју савест.

Из дана у дан узурпирана епархија РП од стране оцеубице Теодосија званичним документима и поступцима помаже изградњу и успостављање монструм државе Косово на територији Старе Србије.

Још једна карика, у већ подужем ланцу којим узурпатори и безаконици у ЕРП подижу ову мртворођену ствар "независно Косово" на своје закрпљене ноге, јесте и њихова тобож "реакција" на терористички напад у коме је страдало двоје деце. Наиме, у тексту поводом терористичког напада наводи се осуда од стране административне канцеларије косовске владе  а у лику Андријане Хоџић, Тачијеве службенице.


Зеленим је обележена изјава представника институције Републике Србије, одмах испод ње означено тамно плавим пољем јесте изјава "косовске канцеларије за север а у дну, црвеним, означен је сајт на коме се све ово појавило. Овде прочитајте "званично саопштење" узурпиране Епархије КЛИКНИ НА ЛИНК

Та "осуда" иако је свима нама више него јасно да је тек политички акт без икакве тежине па и искрености (јер су и сами испровоцирали више оружаних напада у северном делу града) пренета је као званична и озбиљна, упоредо са изјавом представника институције Републике Србије.

Дакле, то је изјава једне "институције" која ради при непризнатој администрацији непостојеће државе и то на територији на коме се налази Епархија рашко-призренска која деценијама најстрашније страда управо од људи на који су начелу тих "институција". Као таква је пренета јавно, документовано и званично од узурпатора (самопрокламованих представника) баш те епархије промовишући "државу" која је ту децу напала и осакатила и то баш у тренутку када се то дешава - као валидну!!!

Нама, који смо остали на путу Христове истине, ово је велико понижење, бол и јад али не и изненађење. Ипак осећамо потребу да нашој олењеној и за Истину незаинтересованој браћи укажемо на овај вербални тероризам од стране оних који би да се прикажу као Црква. Али вук је од јагњета већи па с временом на време извири по неки његов длакав део. Знамо да је Теодосије званично позвао ту Хоџићку на освећење цркве на северу Косова која је томе присуствовала као званичник косовске владе на питање зашто је она ту Узурпатор Теодосије је изјавио да је она "обећала да ће изградити рибњак у Лепосавићу"(?). Па пре тога руковање са Тачијем, па позив на Литургију команданту КФОР-а, војске која убија ненаоружане Србе на КиМ, који је након те Литургије Србе на северу Косова назвао "српским сецесионистима и екстремистима" јер се бране у својој земљи.

Зар ћете остати слепи пред оваквим неделом које велича монструме који су бомбом искасапили српску децу и то у тренутку док она буквално још увек крваре!!! Овде је своје лице показао онај исти Јуда који је "још увек са Причешћем у устима издао Господа првосвештеницима и фарисејима".

Сви православни Срби су дужни да размисле и добро промисле о овим поступцима и донесу свој став хоће ли се сложити да их овакве оцеубице и фарисеји духовно руководе или ће одступити са пута безакоња и остати на путу који не скреће ни лево ни десно већ иде право "путем Христових заповести" на чијем ћемо се крају срести са прецима који су за стару Србију и Православље дали свој живот.

Свако од нас бира, ту га нико не може преварити ако овај то не жели, хоће ли се пред Господом, Његовим светитељима и својим прецима појавити као витез или најгора љага. И немојте себе заварати да је довољно да се у себи удаљите и оградите од оваквих недела - нечињењем помажемо да се зло увећа и кривица тада заиста јесте на нама! Учини нешто, проговори, покажи и укажи на зло да брат твој поред тебе не упадне у бездан!

ДОЛЕ СВИ ИЗДАЈНИЦИ, СРБИЈА СЕ БРАНИ ВЕРОМ, КРСТОМ И ИСТИНОМ!


No comments:

Post a Comment