12.2.13

НИКАД ГРАНИЦА - устанак и револуција или апатија и смрт

Прејак наслов, неко би рекао. С обзиром на то какво се зло надвило над хипнотисаним, превареним и заблуделим српским народом, тешко се може сва мука ставити у једну реченицу. Снмрт нас свакако чека, она индивидуална кроз коју напуштамо овај свет. Али колективна, смрт народа - то смо до сада успешно побеђивали. Данас више као нема, или тек у траговима, оних врлина у народу које су биле наше вековно оружје - вера, достојанство, част, понос... Духовно и ментално разоружани ми смо већ спустили своје главе на пањ пљоштимице и засукли крагне, да нас што пре посеку.

Они који не желе да буду заклани и принети као жртва Новом светском поретку још увек имају наду и могућност да се боре, можда - по последњи пут можемо да кажемо

 НИКАД ГРАНИЦА, КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!!!



Медијска блокада је потпуна и зато очекујемо да ћете помоћи да информишемо што више грађана Србије о Сретењсом Сабору. На Сретење почињемо! Иницијатива Никад Граница окупља све који неће издати претке нити обрукати потомке. Друштво српско-руског пријатељства Косовско огњиште организује долазак у Београд на Сретењски Сабор. Њихов долазак је подршка свима. Шитите информацију даље. 


КЛИК НА ФОТОГРАФИЈУ ЗА УВЕЋАЊЕ




 КОСОВСКИ ЗАВЕТ СЕ ЖИВИ ДАНАС! На Сретење код Вожда испред Храма. 






  ДРУШТВО СРПСКО-РУСКОГ ПРИЈАТЕЉСТВА КОСОВСКО ОГЊИШТЕ ОРГАНИЗУЈЕ ДОЛАЗАК АУТОБУСОМ НА СРЕТЕЊСКИ САБОР Драга браћо и сестре, у организацији нашег Друштва , организован је превоз за Сретењске протесте у Београду. Покрет је у петак 15.02.2013. у 06:00 часова испред Галерије у Бања Луци. Сви они који желе да подрже нашу браћу на Косову и Метохији овим протестом "Буне против граница" могу да се јаве на број телефона :065/032-912. НИКАД ГРАНИЦА ЈЕР КОСМЕТ ЈЕ СРБИЈА!!!! 

No comments:

Post a Comment