29.11.11

АЛАРМАНТНО НАКОН ИЗДАЈНИЧКИХ ИЗЈАВА?!




    Пре непуних пола сата улазим  уТакси у Кос. Митровици и, још под утиском изјаве несрећног БорисаТадића да Срби треба да се повуку и склоне барикаде (да се предамо некоме коме нисмо баш нека мекана воћка) и да нас више не буде у овом делу Србије, почињем разговор са Таксистом. Старијим, финим господином. На моје питање шта о том „позиву“ на предају мисли наилазим на његово чуђење. „Не знам, шта је речено?“. Провео је читаво поподне у колима и није чуо ништа о томе.
   „Али ево  сад сам возио једног човека. Он живи у Бошњачкој (насеље у српском делу КМ у коме живи поприличан број Шиптара), кренуо је до Лепосавића да купи бензин. Каже да је Рада Трајковић рекла да ће на Косову бити нове „Олује“ ако Срби на северу не склоне барикаде. Приметио је да се Албанци окупљају и, једноставно, не осећа се сигурно. Хоће човек да склони децу. Каже он и жена остају а децу вози вечерас у централну Србију“. Препричава то не изненађујући се одлуком тог човека, чак је сматра потпуно природном.
   Дакле, тек се заршио Дневник а (макар ово био јединствен случај) Срби већ склањају своје на сигурно. Када су видели да Србе не може да уплаши војна машинерија запада и окупатори користе своје фигурице од најбеднијег српског меса не би ли унели панику међу нас и навели нас на предају. Једна подмитљива и до сржи продана српска фукса (која не говори где су њена деца и од чијих то пара живе и провде се широм света) још једном је за шаку евра и то зарађених продајом српских органа учинила услугу касапинима и змијама од тих нељуди како би на сваки начин уплашила и онако изморене Србе.
   Рада Трајковић је члан Шиптарске терористичке „владе“ на КиМ а такође и члан, односно врло близак пријатељ Тадићеве струје, Запада и окупатора, Оцеубице Теодосија и осталих непријатеља српске земље.


 Видео илустрација на тему труда и рада Раде Трајковић.

   Њени примери издаје и унижености према Западу, готово су небројени. После отимања и продаје српских органа она се још придружила тим касапинима и ради на проногу Срба...Овакве изјаве оваквих бедника и љигаваца смеле би се посматрати једино као одраз слабости и немоћи Шиптара и окупатора да Србе поразе до краја, унизе и заведу своју владавину зла, мржње, фашизма и сваке друге несреће.
   Не наседајте на вашарске трикове белосветске мафије, сећајмо се само КО СМО, ГДЕ СМО И ЧИЈИ СМО“! А ми смо Срби, на КиМ – у Србији и Божији смо! Дозволимо с Господу да паднемо у Његову власт и до последњег даха истрајмо у положају у коме смо – до пбоеде!


КРВ ЋЕ ПАСТИ, БАРИКАДЕ НЕЋЕ!


Пише: Кари Бадер

No comments:

Post a Comment