23.6.13

Крстимир Пантић - шиптарски послушник (докази)

ДССС “Г.С.ШЧЕРБИНА” И НП “ОТАЏБИНА”: ПАНТИЋ ЈЕ “ШЕФ СЕКТОРА ЗА ПРИКУПЉАЊЕ И УПРАВЉАЊЕ ИНФОРМАЦИЈА” = ШПИЈУН



руштво србско словенске солидарности “Григорије Степанович Шчербина”
Народни Покрет “Отаџбина”

Крстимир Пантић, СНС
                                          
ОБАВЕШТЕЊЕ 
Прихватањем тзв. Официра за везу између Београда и Приштине, који су уствари амбасадори је још један корак у признавању шиптарске квазидржаве на Косову и Метохији од стране званичног Београда. Такав потез садашње власти је рушење уставног поредка државе и издаја србских националних интереса. Што је резултат обавеза које су преузели Александар Вучић и Томислав Николић кад их је Запад доводио на власт.


Постављање Дејана Павићевића за “официра за везу” је мало чудан потез СНС када за такве нечасне циљеве имају погоднијег у лику заменика директора Канцеларије за КиМ и помоћника председника општине Косовска Митровица Крстимира Пантића. Поменути је дуго био високопозиционирани службеник “Владе Косова” на веома одговорним местима и са необичним радним задацима. Његово знање арбанашког језика беспрекорно, што га у многоме кандидује за функцију “официра везе”! Предпоставља се да Пантић од своје СНС није именован на ову дипломатску дужност из два разлога.
Први је јер чекају да “официр за везе” постане и званично амбасадор, па да тако и Пантић постане екселенција.
Други је сигурно да му и његова партија ништа не верује.
Све у свему, било би смешно да није тужно и жалосно.
У прилогу достављамо копију уговора одговорне функције Пантића која се зове: Шеф сектора за прикупљање и управљање информација, што се код Срба једноставно назива ШПИЈУН.
Косовска Митровица Н. П. “Отаџбина”
23. 6. 2013. Год.
ДССС “Г. С. Шчербина”




No comments:

Post a Comment