27.1.13

Косово - Победа зависи од нас!



   Протест на коме ће се читавој МЗ али и домаћим "ЕУ залагачима" показати искрена и одлучна воља да истрајемо у борби за одбрану Косова и Метохије, заказан је за среду, 30-ти јануар. Окупљање ће бити на тргу Шумадија, у самом центру.








   Важно је да нас буде што више јер се РАДИ О НАМА! Наш недолазак и незаинтересованост неће зауставити никога у покушајима и акцијама за отимање и предају Косова и метохије. Напротив, управо је то највећа помоћ коју им можемо пружити. На тај начин остајемо без права на живот па и на сва остала права. Морамо да будемо свесни да ће то значити огроман терет срамоте и издаје, директног учешћа јер само ми, обичан народ, стојимо на путу издаје.

   Никада као сада нисмо били овако сами. Против нас су сви наши вековни непријатељи, суседи па нажалост и полиција, војска, држава па и сама црква! То не би било тако да ми нисмо Богу окренули леђа и да смо се иоле трудили да сачувамо наслеђено. Ово је можда последња прилика, последње време да се тргнемо и одбранимо. да сиђемо са траке на којој непомично стојимо док нас вози ка гиљотини, једног по једног! Овај пут, више него икада ПОБЕДА ЗАВИСИ ОД НАС!

   Окупимо се у среду, 30-тог јануара на тргу Шумадија у Косовској Митровици. Одлучно и гласно поручимо свима -

СТОП ИЗДАЈИ СРБИЈЕ!

НЕ МОЖЕ БИТИ ГРАНИЦЕ ИЗМЕЂУ ДВА ДЕЛА СРБИЈЕ!

КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!

No comments:

Post a Comment