4.12.12

ДСС против граница "Србије са Србијом"

Дебата против најновијих граница "Србије са Србијом" одржана је јуче у Амфитеатру Техничке Школе у Косовској Митровици.  Највиши представници ДСС-а, Потпредседник Слободан Самарџић, портпарол Петар Петковић као и Општински одбор ове странке изарзили су своје најдубље негодовање против намере успостављања граница јер не постоји ниједан фактор који би толико утицао на то да би тако нешто било неизбежно.


Самарџић - Можемо спречити постављање граница

Представници ДСС-а дошли су данас у Косовску Митровицу поводом петиције коју су покренули а против успостављања граница коју издајничка власт у Србији гради.






Слободан Самарџић - Издаја, отпор КМ 03.12.2012.mp4


Потпредседник ДСС-а са члановима те странке, посетио је данас Косовску Митровицу поводом петиције "Србија је угрожена" коју су покренули са намером да спрече постављање граница на северу Косова.



ДСС ПРОТИВ ГРАНИЦА: Портпарол ДСС-а Петар Петковић

Протест и покрет ДСС-а да покрене народ у Србији на пружање отпора границама које поставља власт у
Србији на административним прелазима са Косовом и Метохијом.



 Започето је и потписивање Прогласа "Србија је угрожена" у Косоској Митровици. Први су овај проглас потписали Потпредседник ДСС-а С. Самарџић и лидер Срба са КиМ Марко Јакшић. Председник СО Зубин Поток, Славиша Ристић, рекао је да је "Србија заиста угрожена"  али да то није начин на који би се решавало лоше економско стање и да тако нешто може испунити "неко ко је преузео ту обавезу али без учешћа Срба са КиМ и њихових лидера".


Иван Максимовић,
Косовска Митровица.







No comments:

Post a Comment