28.8.12

КОСОВО И МЕТОХИЈА - ПОСЛЕДЊИ ЧИН?




 Само две посете Косову и Метохији биле су више него довољне да покажу какву политику води Вулин и српска Влада. Ако изузмемо његове сусрете са Теодосијем, шиптарским човеком, па их оценимо као "маркетиншки корисне" (мада за лаж нема ни оправдања ни другог имена) не можемо а да не обратимо пажњу на данашњу припрему за нокаут Србије баш од тог човека. Он је данас најавио да би Телевизију Мост требало да преносе сви кабловски оепратери широм Србије и позвао их да то учине. Вулин, пре свега као човек из света медија, не може а да не зна каква је Телевизија Мост.

 Та телевизија, чији је уредник у БГ-у а не на КиМ, је само инструмент у рукама највећих српских непријатеља оних такозваних "Срба". Док се народ бори за своју земљу, Србију, дотле једина телевизија озбиљног капацитета на КиМ свим средствима ратује против тог истог народа. Гости те телевизије су само и једино они подобни српској власти а не народу, (свакоме у Србији је јасно да је власт у Србији одавно однарођена) не Србији као држави, не Истини и Правди.

 Конкретно: УВЕК се "изјаве званичника" узимају од Оливера Ивановића, Раде Трајковић, Богдановића, Стефановића и осталих сарадника и пријатеља "демократске власти" у Србији, Шиптара и Међународне заједнице. Такође, за сваки неред и прекршај изјаве се узимају од "косовских званичника" као легитмних представника власти. Такво понашање има за циљ да их заиста учини легитимним, да у народу сломи жељу за отпором и да помогне стварању тзв. "независности" КиМ.

 НИКАДА се уживо не узимају изјаве од Милана Ивановића, Марка Јакшића и осталих који су се својим радом доказали као борци за праведну ствар. Што доказује и то што се налазе на званичним листама Америчких служби као "непријатељи". Њихове изјаве се "преносе" тако што водитељи читају одређене делове.

 Телевизија Мост је такође одобрила и медијски подржала безакоње у Рашко-призренској епархији скривајући од народа истину о правим разлозима за прогон Владике Артемија а одобравајући и подржавајући екуменисту, паписту и оцеубицу Теодосија представљајући га као "епископа и владику" што он није и не може да буде. Напротив, Теодосије се показао као безаконик, отпадник од вере Христове, лицемер, лажов. Његови састанци са највећим непријатељима Срба и Србије показали су га у правом светлу. Опсежан медијски простор крцат лажним информацијама и пажљиво креиран помогли су само да Теодосије личи на владику. Бомбардовањем народа сликама и изјавама Теодосија има за циљ да у народу сломи отпор према безакоњу. Ни минут простора није дат Владики Артемију да објасни праве разлоге за сав прогон и погром монаштва (мада је Владика на Косову и Метохији провео више деценија па је свако могао то лично да сазна ако је хтео). Нападе, позиве на линч и покушаје паљења и убистава верног монаштво које је остале уз Владику Артемија а самим тим су остали у Истини Христовој, та телевизија ниједном није пренела!

 Једна од најмрскијих ствари заправо јесте то што ТВ Мост ЧЕСТО И РЕДОВНО емитује пропагандну окупатора КФОР и шиптарске полиције (КПС) а о томе како "сви можемо живети лепо у независном Косову". Редовно се емитује и реклама која једину преосталу барикаду, на мосту преко Ибра у КМ, карактерише као "срамотну" и позива на њено уклањање иако је то легално средство борбе. У овом случају барикаде су средство борбе за голи опстанак, за сопствени живот, за понос, за Србију. Ако падне та барикаде, пада читава Србија.

 Телевизија Мост је смештена у Звечану, запослени у тој телевизији су углавном радници "ТВ Приштине". Дакле, ти људи одлично познају ситуацију, збивања и чиниоце на КиМ тако да никаква "грешка" издајничке природе у њиховом раду није могућа. Они свесно издају Србију и српски народ на Косову и Метохији. Уколико се омогући да постану гледани широм Србије у народу ће се створити утисак да Срби са КиМ прихватају шиптарску власт. Ако је ми прихватамо, зашто би се неко други, ко не живи овде, борио против? Нема разлога! Такође, та Телевизија је чланица шиптарских и организајиција које Американци директно финансирају. Телевизија Мост НИЈЕ ПРАВИ ПРЕДСТАВНИК МЊЕЊА СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ВЕЋ ЈЕ ПРАВО ЛИЦЕ СРПСКОГ НЕПРИЈАТЕЉА, ОКУПАТОРА И ИЗДАЈНИКА!

 Уколико се то спроведе као што је најављено, биће то један од најтежих удараца Србима на Косову и Метохији и самој Србији. 

 Позивам Александра Вулина, све истинске Србе и све кабловске емитере да одустану од такве намере. То није на корист и помоћ већ једино у сврху издаје Србије. Издаја се увек чини свесно - нема оправдања за њу!


Кари Бадер

No comments:

Post a Comment