30.8.12

АЛБАНСКИ ПРЕДСЕДНИК, ОЦЕУБИЦА ТЕОДОСИЈЕ И САВА ЈАЊИЧАР СКРНАВЕ ДЕЧАНЕ


 Председник Албаније стигао је на Косово и Метохију. За нормалног Србина то није никаква вест осим што би можда хумористи могли да пронађу за себе инспирацију у томе што је прва посета председника Албаније иностранству баш - Србији!

 Знамо да Шиптари али и многи Албанци Косово и Метохију желе да виде једино као некакву "независну државицу", толико то желе да су и себе дебело и озбиљно обманули али то нека анализира неки психолог, ја ћу се бавити другим стварима. Јако је битно дотаћи се једне више него озбиљне теме. Знате оно када се деца играју па неко од те деце, у игри, изговори вулгарну, просту, срамотну реч? Тада се разумнији (старији) тргну како би му указали да греши па и ако заправо не жели никога да увреди не ваља се тако играти. Тако ћу и ја обрадити тек један део овог, не тако битног, мозаика.

 Не морам ни да истражујем да бих се уверио да је тај председник непријатељ Срба, знам да јесте. Како? Просто! Све док ћуте због Жуте куће директни су саучесници у организацији и подржавању злочина над Србима - непријатељи су Срба! Није само то али је више него довољно.

 Западњачки медији на српском језику, познатији као "Блиц" и "Б92", пренели су програм посете председника Албаније Косову и Метохији комплетније од рецимо "жутог" Танјуга који вести преузима са Радија КиМ, америчко-папског радија смештеног у Чаглавици. Тако знамо да ће након свих церемонијалних перипетија, по узору на праве државе, и узурпатори овог дела Србије - Шиптари, дочекаће Нишанија. Па шта? Па, ништа... Али! ДЕТАЉ "програма" који се негде наводи а негде намерно изоставља јесте:

 У току другог дана посете КиМ, Нишани ће посетити "меморијални центар" породице Јашари у селу Преказе (лопова и терористе који је починио многа зла над Србима на КиМ али и Шиптарима да би на крају убио и свог сестрића зато што је овај желео да се преда српској полицији која је дошла да похапси терористе). Одмах након тога председник Албаније иде у посету - манастиру Дечани! Замислите, у истом потезу! Тај се корак протеже даље па ће тај Нишани посетити село Глођане, легло терориста и тамо положити цвеће а након ће обићи и породицу Харадинај!!!

 Једва успевам да се опоравим од ових чињеница! 

 Ко том човеку има (тј., нема) срца да одобри посету овом српском Православном манастиру? Ко би други до изопачени и помрачени умови, без имало људског а камоли хришћанског осећања, дежурни путари на радовима стазе за долазак Антихриста - сам оцеубица Теодосије и Амерички службеник фра Сава Јањић! Кроз плач вас питам, зар не видите вукове који више ни носе овчију кожу? Зар ово није "кривица" Владике Артемије још једном доказана где излази на светлост дана!? Ето псета која хранимо, да би нас уједала. 

 Сетите се само неких од посета и сусрета "званичника" овом светом месту које, по Божијем допуштењу, баш лажном епископу Теодосију би додељено на управу. 

 Знамо за Џозефа Бајдена, једног од најватренијих заговорника бомбардовања Србије: Упркос забрани Владике Артемије обишао манастир Дечане, дочекан од Саве Јањића, и изјавио "Независност (КиМ) апсолутно неповратна", Мај 2009-е год. Након тога клевете бивају екстремно појачане па долази и до прогона јер је Владика Артемије био једина тврда српска струја!

 Хилари Клинтон, жена америчког председника Била који је бомбардовао Србију а све због Монике Лавински и њихових необузданих страсти и развратних живота! Замислите гордост која убија хиљаде, разара државе, штити фашисте, касапине, трговце дрогом и људима да би се скренула пажња са сопствене срамоте коју јесте починио! Уместо покајања - пошаст! Све то "прећути" његова законита жена Хилари и пред читавим светом "са поносом" наставља своју улогу супруге. Њен пригушени бес се опет руши на нас Србе јер смо свесни чега и чије смо узалудне жртве. Ми је подсећамо на њену срамоту пред светом јер смо још увек живи. Она ниподаштава све српско на КиМ, приписује Шиптарима српске манастире (уговор склопљен у Вашингтону између ње и Шиптарке Јахјага, са фалсификованом дипломом некакве подрумске школе) долази на Косово и Метохију и након сусрета са Тачијем среће се са Теодосијем, уз осмехе, међусобно поштовање и уважавање!

 Да сада не помињем све Шиптаре, екуменисте, паписте, фашисте, нацисте, поремећене умове и морале (за које то место може бити отворено једино уколико се истински покају и приме веру Христову, Православље). Поменућу још само неколико људи које већ знате. Тадић, онај који је заправо уништио српску војску, државу, народ, понос, привреду. Тадић који се свима извињавао због свих српских злочина које смо претрпели. Тај исти који је изјавио да "можемо живети са великом Албанијом". Тадић се никада није срео са Владиком Артемијем иако је он био надлежан (и законски још увек је) за епархију РП, увек се виђао са Теодосијем и Јањићем. Том истом Теодосију долазе Дачић (који на сва уста виче како ће се успротивити Тачију а онда пошаље жандармерију да затвори алтернативне путеве, поруши тешком механизацијом у сред ноћи српску барикаду у међузони и помогне том истом Тачију да прави државицу (која никада неће истински заживети). 



 Теодосије се прошле године на сва уста "ограђује" и захтева, чак и прети, да се скине Православни крст кога су Срби поставили на дан св. Илије на барикади у Рудару а након непуних месец дана среће се и рукује са Тачијем док је народ за то време, у страху и неизвесности од тих истих Шиптара, још увек на барикадама. Ове године "монаштво" манастира Дечана вади шиптарска документа и апсолутно добровољно прихвата "Косово" као некакву бајаги државицу иако не смеју ни нос да промоле ван зидина манстира од Шиптара, а са чијим благословом то раде? Теодосију долази и Александар Вулин већ у првој посети КиМ (који у другој посети најављаје медијски ураган над Србијом и значајан корак ка коначном уништењу(?)).

 Ето, данас ће им доћи и Албански председник који ће током своје посете УЧИНИТИ СВЕ ДА ПОДРЖИ, ОБОДРИ, ИСПОШТУЈЕ И УВАЖИ СВЕ БИТНО ЗА ШИПТАРСКЕ КРИМИНАЛЦЕ, ТЕРОРИСТЕ И КАСАПИНЕ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ, тај ће човек својом посетом ОСКРНАВИТИ и свету лавру, српски православни манастир Високе Дечане а уз "благослов" и пуно поштовање од стране оних којима је поверен на чување.

 Браћо Срби, зар сте слепи код очију, мутави код језика, луди код памети? Како се и чему добром можете надати подржавајући отпаднике од вере? Шта они по вама заслужују? Немојте мислити да је то небитно, немојте се обмањивати како се "то вас не тиче" и како то није ваше јер коме ви служите тај ће вама и владати.


Текст: Барикадер

No comments:

Post a Comment